Dvokrevetne sobe

Dvokrevetna soba u Hotelu Hayat ima udoban bračni krevet, moderno uređenje i sve potrebne sadržaje za ugodan boravak u Sarajevu. Ova soba je idealna za parove ili prijatelje koji putuju zajedno i žele udobnost po odličnoj cijeni.

Trokrevetne sobe

Trokrevetna soba u Hotelu Hayat ima dovoljno prostora za tri odrasle osobe ili obitelj s djetetom. Opremljena je s tri odvojena kreveta ili s bračnim krevetom i dodatnim krevetom za treću osobu. Također ima moderne sadržaje, kao što su TV i besplatan Wi-Fi.

Četverokrevetne sobe

Četverokrevetna soba idealna je za obitelji s djecom ili manje grupe prijatelja. Opremljena je s četiri odvojena kreveta ili s bračnim krevetom i dva dodatna kreveta za dodatne osobe. Soba ima modernu opremu i udobnost kao i ostale sobe u hotelu, što gostima omogućava ugodan boravak u Sarajevu.

Apartman

Apartman u Hotelu Hayat nudi smještaj i udobnost kao kod kuće. Opremljen je kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupaonicom, što je savršeno za obitelji ili duže boravke u Sarajevu. Osim toga, gostima su na raspolaganju dodatne usluge, poput besplatnog parkiranja i usluge posluge u sobu.

[contact_us_line] [three_column_data] [home_gallery]