O nama

DOBRODOŠLI U HOTEL HAYAT

Hotel sa tradicijom većom od 15. godina

Ugodno i prijateljsko mjesto za naše goste.

Biti smješten u hotelu na odličnoj lokaciji ključno je za savršen boravak, jer vam omogućava da bez muke istražite sve što destinacija nudi i uživate u neprocjenjivim trenucima bez ikakvih problema.

Zakoračite u naš hotel i doživite topli zagrljaj naše privlačne i prijateljske atmosfere u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće.

Dobrodošli

Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u Hotel Hayat! Bilo da putujete u poslovne ili rekreativne svrhe, hotel Hayat je pravi izbor za odmor u starom dijelu Sarajeva! Naše profesionalno i ljubazno osoblje zaslužno je da Vaš boravak u Hayatu bude što ugodniji i ugodniji. Smješten u blizini Baščaršije, hotel nudi odličnu uslugu i kvalitetan odmor u mirnoj i opuštenoj atmosferi. Radujemo se što ćemo vas ugostiti po prvi put i na svakom vašem budućem putovanju!

Kako do nas?

Kada dođete do centra Sarajeva, idite ulicom Obala Kulina Bana pored rijeke Miljacke i idite sve do Vijećnice. Nastavite pratiti cestu u ulicu Telali. Iz ulice Telali skrenite desno u ulicu Kasima efendije Dobrace, a na vrhu ceste skrenite lijevo u ulicu Kovači. Tamo ćete vidjeti znak hotela Hayat. Kada vidite znak, ponovo skrenite lijevo i nastavite pravo dok ne dođete do hotela.