Zadovoljstvo nam je zaželjeti Vam dobrodošlicu u hotel Hayat! Bilo da putujete u Sarajevo poslovno ili rekreativno naš hotel pravi je odabir mjesta za odmor u starom dijelu grada Sarajeva! Naše profesionalno i prijateljski raspoloženo osoblje zaduženo je da Vaš boravak u hotelu Hayat bude udoban i ugodan. S lokacijom u neposrednoj blizini Baščaršije, hotel Vam pruža izvanrednu uslugu, odnosno kvalitetan odmor u mirnoj i opuštenoj atmosferi. Veselimo se ugostiti Vas, prvi put, ali i na svakom Vašem budućem putovanju.

Kako nas pronaći?

Po dolasku u centar Sarajeva sa zapada, vozite se ulicom Obala Kulina bana pored rijeke Miljacke do Vijećnice. Nastavite istim putem do ulice Telali, zatim skrenite desno u ulicu Kovači i nastavite do ulice Ploča, gdje cete proći pored muzeja Alija Izetbegović. Zatim skrenite desno u ulicu Carina nakon koje ćete proći kroz Višegradsku kapiju (kapija koja datira jos od 18og stoljeća). Nastavite pravo u ulicu Sarajevskih gazija a hotel će se nalaziti sa Vaše lijeve strane. Po dolasku na autobusku ili željezničku stanicu u Sarajevu vozite se tramvajem #1 do Baščaršije. Na Baščaršiji pričekajte kombi #52 (Baščaršija-Faletići)i izadjite na petoj stanici. Hotel će se nalaziti sa Vaše lijeve strane.

Ako stižete u Sarajevo sa istoka skrenite desno sa M-5 puta za Obhodžu te na slijedećem skretanju idite lijevo i vozite pravo do slijedećeg skretanja kada trebate ići desno i pratite krivudavu cestu dok ne izađete na raskšće gdje će hotel biti sa lijeve strane.

Naš aranžman

[hayat_code postid=155 style=text_first]

[hayat_code postid=160 style=image_first]

[hayat_code postid=163 style=text_first]

[hayat_code postid=167 style=image_first]

[hayat_code postid=165 style=text_first]

[hayat_code postid=169 style=image_first]